Condesign ny partner

Vi är glada att presentera en ny partner.
Condesign har skrivit på för tre år.
– Vi ser detta som början på något väldigt bra. IFK Göteborg är en otroligt viktig del av staden, säger Mikael Jonasson hos Condesign.

Condesignkoncernen med dess 150 dedikerade teknikkonsulter arbetar sedan 1984 med flera av Sveriges ledande företag med allt från produktutveckling och design till eftermarknad.

– Kort sagt utvecklar vi morgondagens produkter åt våra kunder – redan idag, säger Mikael Jonasson, VD för Condesign Operations Support.

Mikael Jonasson om varför Condesign vill samarbeta med just IFK Göteborg:

– Vi är en koncern med huvudkontor i Göteborg, och fotbollen är en otroligt viktig del av staden. För många i samhället är idrotten det som gör ett liv i pandemin uthärdligt, och genom att stötta IFK Göteborg stöttar vi många i samhället. Vi vill ge tillbaka, och när vi gör något gör vi det ordentligt. Tre år tillsammans med Blåvitt ser vi som början på något väldigt bra. Man kan inte backa sig ur en pandemi, istället gäller det att blicka framåt.

Jesper Gunnarsson, säljare hos IFK Göteborg:

– Det är väldigt roligt att Condesign direkt skriver ett avtal som sträcker sig över 2023. Detta är ett gott betyg till föreningen och att vi vill satsa framåt tillsammans. Vi hälsar Condesign välkomna ombord och ser fram emot ett långt och hållbart samarbete.

Vill du också bli partner till IFK Göteborg? För kontakt och mer information klicka här.