Tillsammans tar vi ansvar

Under fredagen spelar vi hemmamatch.
Då vill vi tydligt påminna om att vi trots längtan efter er supportrar tillsammans måste ta ansvar för att inte bidra till folksamlingar.

Det finns ett stort intresse inför den allsvenska starten. Vi vet att det är många som längtar efter att få se Blåvitt på plats. På samma sätt längtar laget och alla andra i och kring IFK Göteborg efter en normal tillvaro där det är möjligt med de personliga mötena.

Men samhällsläget och de rådande rekommendationerna och riktlinjerna från myndigheterna gör fortfarande att vi inte kan eller får ta emot alla som skulle vilja se laget träna och spela match.

Sedan pandemins start har våra supportrar visat stor förståelse och har också tagit ett stort ansvar för att inte samlas i samband med våra matcher och träningar.

Vi vill med detta bara uppmana alla blåvita att även i fortsättningen följa de rekommendationer och riktlinjer som finns för folksamlingar, såväl på träning som på match.

På Valhalla IP har skydd placerats runt arenan för att ta bort insynen från utsidan till fotbollsplanen. Det kommer därför inte vara möjligt att från utsidan följa några matcher genom staket och stängsel. Detta gäller för IFK Göteborg såväl som för alla andra lag som spelar på Valhalla IP.

Tack för er förståelse.