Delad pott i Borås

Det såg länge ut att bli tre härliga poäng med hem till Göteborg.
Men i matchens sista minut kvitterade Norrby genom ett kanonskott.

Härligt vårväder i luften och en tidig lördagsmatch.
Fina förutsättningar alltså, när Norrby IF väntade i Svenska cupens andra gruppspelsomgång.

I den första halvleken på Borås Arena lyste chanserna med sin frånvaro, även om Hosam Aiesh lyckades bryta sig loss och få in bollen från sin högerkant ett par gånger.

Efter halvtidsvilan var det däremot ett klart mer framåtlutat blåvitt lag, som tog för sig allt mer i matchen.

1–0 kom i den 49:e matchminuten efter att Emil Salomonsson snappat upp en misslyckad rensning – och placerade kyligt in ledningsbollen.

Resultatet såg länge ut att stå sig.
Men i den 91:a matchminuten fick Norrbys Nino Osmanagic till en drömträff strax utanför straffområdet, och kvitterade via ribban.

1–1 stod sig de kvarvarande minuterna, och poängen blev denna lördagseftermiddag bara en.