Delad pott mot Utsikten

Kevin Yakobs kvittering i den andra halvleken räckte inte längre än ett kryss.
Träningsmatchen mot Utsikten slutade 1–1.

Tisdagskväll på Valhalla IP och träningsmatch mot Superettan-gänget Utsiktens BK.
I det för dagen unga blåvita laget var den på förhand stora snackisen att Patrik Karlsson Lagemyr skulle spela sina första minuter efter skadefrånvaron på över ett år.

Det var också “Pakas” lag som började bäst.
Några goda chanser inledningsvis, där bland annat Erik Sorga hade ett avslut i stolpen.
I stället var det den tidigare Blåvitt-spelaren Karl Bohm som höll sig framme på en retur och enkelt kunde skjuta in 1–0 till Utsikten efter 24 spelade minuter.
Ett resultat som stod sig in i pausvilan.

Andra halvlek bjöd på ett något lägre tempo, och de stora chanserna uteblev.
Mål i vår favör skulle det dock bli under aftonen, och det när Kevin Yakob bröt sig in från sin vänsterkant och avslutade på en täckande försvarare. Bollen i mål, och 1–1 på tavlan.

Med tio minuter kvar av matchen bytte Utsikten in den tidigare Blåvitt-spelaren Martin Smedberg Dalence, som därmed gjorde sin sista match i karriären.
I Blåvitt blev det nio mål på totalt 165 matcher. Vi lyfter därmed på hatten och tackar Martin för en fin karriär.