Övertygande seger mot Fredrikstad

Genrep inför Allsvenskan mot norska Fredrikstad på Ullevi – och en blåvit seger.
Slutresultatet skrevs till 3–0.

Lördagsmatch i solen på Ullevi mot norska Fredrikstads FK, där båda lagen började relativt skakigt.
Men efter tio minuter fick vi ett tydligt övertag i matchen, och efter 18 spelade minuter kom också dagens första mål.

Tobias Sana hittade Gustaf Norlin i djupet, som sedan serverade Marcus Berg. 1–0 till Blåvitt.

Ett par minuter före halvtidsvilan var det dags igen. Hosam Aiesh spelade läckert fram – och friställde Tobias Sana som tunnlade bortalagets målvakt till 2–0.

Den andra halvleken präglades till stort av ett blåvitt spelövertag, och i den 60:e minuten gjorde sig Hosam Aiesh fri, och avslutade i målvaktens bortre hörn till 3–0, vilket även blev slutresultatet.

Med andra ord blev det en hållen nolla för 17-årige målvakten Lucas Samuelsson, som gjorde sin seniordebut.