Delad pott på Borås Arena

1–1 mot Elfsborgs U21.

Under tisdagseftermiddagen bar det av till Borås – där serieledarna Elfsborg stod som motståndare i U21-Allsvenskan.

Inledningen av matchen var öppen. Varken hemmalaget eller vi kunde etablera ett spel då båda lagen slarvade en del.
Elfsborg hade den bästa målchansen i första halvleken där Elis Bishesari stod för en fin räddning. Målen uteblev och 0–0 stod det när domaren blåste för pausvila.

Vi inledde andra halvlek klart bäst och i matchminut 55 tog vi ledningen genom en kontring där Suleiman Abdullahi passade fram bollen till Hussein Carneil, 1–0.

En blåvit ledning som inte varade särskilt länge. I matchminut 61 kom kvitteringen av hemmalagets Gottfrid Rapp till 1–1.

Efter kvitteringen tryckte vi på och gick för ett ledningsmål med flertal bra chanser – utan resultat.

1–1 stod sig och en poäng hem till Göteborg.

– Vi gör en okej första halvlek och en bra andra halvlek. Jag tycker kollektivet var bra idag – men vi borde ha avgjort matchen med tanke på de lägen vi skapade i andra halvlek, säger assisterande A-lagstränaren William Lundin.