Förlust i Norrköping

Inga poäng med hem till Göteborg.

Det blev en tung kväll mot IFK Norrköping. Hemmalaget vann matchen efter två mål i den första halvleken och ett i den andra.

Matchinledningen var både intensiv och dominant från vår sida.

Efter att ha arbetat fram några bra lägen att göra mål fick Oscar Wendt chansen att spräcka dagens målnolla själv med målvakten.
Men en jätteparad från hemmalagets Oscar Jansson såg till att matchen förblev mållös.

I stället var det Norrköping som tog ledningen i matchen genom Arnor Traustason i den 31:a minuten. Ett mål som gjorde att vårt momentum i matchen dog ut, och 13 minuter senare utökade Traustason hemmalagets ledning till 2–0 – vilket också blev slutresultatet i den första halvleken.

En brant kulle att bestiga och en tuff start där Norrköping styrde spelet och vi fick inte den andra halvleken dit vi ville, vilket gjorde att IFK Norrköping rättvist kunde utöka sin ledning och fastställa slutresultatet i den 73:e minuten genom Laorent Shabani.