Stolpe ut mot Halmstads BK.

Trippla ramträffar – men inga mål framåt.
Mötet med Halmstads BK i omstarten av Allsvenskan slutade i delad poäng.

9 804 personer hade tagit sig till Örjans Vall denna söndagseftermiddag och en hel del av dem var klädda i blått och vitt.

Blå och vit var också dominansen i inledningen av den första halvleken, men utan några heta chanser.

Spelet jämnade ut sig efter 20 minuter och återstoden av halvleken präglades av ställningskrig och tuffa dueller.

Matchen skulle dock återfå en hel del energi i den andra halvleken.

Den dittills bästa målchansen kom i matchens 57:e minut när Elias Hagen vände upp strax utanför straffområdet och avslutade med vänsterfoten. Bollen tog dock både i den högra och vänstra stolpen innan den kunde rensas iväg.

Några minuter senare gjorde vi ett dubbelbyte där comebackande Abundance Salaou och Lucas Kåhed byttes in. Den sistnämnde höll på att göra succé direkt när han snurrfintade sig förbi en försvarare och avslutade i den högra stolpens utsida.

Vi fortsatte att trycka på för ett ledningsmål och kom nära flera gånger om. Men trots slutforceringen visade resultattavlan fortsatt 0–0 när domaren blåste för full tid.

Nu vänder vi äntligen hem till Gamla Ullevi igen, när Varberg gästar oss den 10 juli.