André och Armenien är med

Efter förlusten mot Italien (1–3) blev det vinst med 4–2 mot Bosnien Hercegovina. Armenien med André Calisir är med i kampen om en plats i EM.

IFK Göteborgs försvarsklippa André Calisir är klar med sitt landslagsuppdrag och kvaluppgifter i september. Han spelade hela matchen mot Italien förra veckan och fanns med på bänken i söndagens match mot Bosnien Hercegovina. Tre poäng där innebär en tredjeplats i gruppen bakom Italien och Finland.

Tisdag 10 september är det EM-kvalpremiär för Sverige U21. På Kronfågeln Arena i Kalmar väntar Irland för debutanten i sådana här sammanhang, August Erlingmark. ”Agge har för övrigt sällskap i truppen av ex-änglarna Pontus Dahlberg och Benjamin Nygren.

Sverige P18 (födda 2001) spelar en turnering i Danmark. Efter vinst mot Norge på straffar, där Samuel Ohlsson spelade hela matchen, väntar värdnationen i final måndag kväll.

Även blågula pojkar födda 2002 matchar. Efter Norge (3–1) och Irland (0–0) är det måndag avslutning mot Österrike. Från IFK Göteborg medverkade Melvin Bälter i mötet med Irland.