Fredag startar julkalendern

Det lackar mot jul och redan fredag 29 november tjuvstartar vi vår årliga julkalender. I år blir det 26 dagar av fina klappar för alla våra årskortsinnehavare.

Julkalendern, som är ett sätt att belöna alla de årskortsinnehavare som köpt sina årskort inför kommande säsong, är full av fina klappar från våra partners. I år har intresset för att vara med och skänka priser till potten varit extra stort och vi startar därför kalendern redan på fredag, den 29 november.

Tillvägagångssättet är enkelt. Varje dag öppnar vi en ny lucka i våra sociala mediekanaler (Facebook, Twitter och Instagram). I den finns en tävling med ett härligt pris. Alla som förnyat/köpt sitt årskort inför säsongen 2020 och deltar i tävlingen har chansen att vinna.

Vad sägs om bland annat en löparpaket från TeamSportia, ett paket för två personer med övernattning, spa och tre rätters-middag på Stenungsbaden eller klockor från Tusenö? Bakom julkalenderns totalt 26 luckor gömmer sig massor av fina klappar.

Förnya ditt årskort idag och var med i kalendern redan från start. Till dig som redan förnyat riktar vi ett stort lycka till och hoppas du får precis det som du önskar dig i årets kalender.

Mer information om julkalendern hittar du här på hemsida samt via våra sociala mediekanaler från den 29 november.