Annika Wiel Hvannberg, Gustaf Rönneklev och Emma Persson.

Tre nya medarbetare till Kamratgården

Under hösten har IFK Göteborg arbetat fram en verksamhetsplan för de kommande fem åren. Nu har vi landat i en organisation som är den grund vår kärnverksamhet behöver för att nå framgång. Det innebär bland annat att vi välkomnar tre nya och mycket kompetenta medarbetare.

Den verksamhetsplan som tagits fram sedan i somras är ett verktyg för gemensam syn på hur vi ska skapa framgångar inom sport, ekonomi, CSR, kommunikation och kommersiellt.

Under hösten har klubben inte ersatt de personer som har slutat utan avvaktat att verksamhetsplanen med tillhörande strategier och delmål antogs av styrelsen under december månad.

IFK Göteborg kompetensväxlar och gör om ett antal tjänster för att kunna fokusera på publikrekrytering, arenaupplevelse, evenemangen kring sporten samt att få utväxling av all samhällsnytta som klubben genererar under paraplyet ”IFK Göteborg i Samhället”. Biljetthantering och CRM är andra områden som får extra fokus. Vi är också extra glada att hälsa tre nya och mycket kompetenta medarbetare välkomna inom de närmaste månaderna.

Emma Persson

Ny kundsupport och receptionsansvarig som närmast kommer närmast från skånska Osby. Trots det geografiska avståndet är hon uppväxt i ett blåvitt hem och har länge drömt om att få jobba med klubben som ligger närmast hjärtat. Emma kommer med energi, glädje och mycket kunskap kring kundhantering och datasystem.

Gustaf Rönneklev

Tar över tjänsten som marknads/merchandiseansvarig. Med en bred bakgrund, som innefattar bland annat marknadsansvar och analys, kommer han ta sig an tjänsten ur ett målgruppsperspektiv. Gustaf har också stor erfarenhet av stora publikevenemang och ett brinnande intresse för fotboll i allmänhet.

Annika Wiel Hvannberg

Blir IFK Göteborgs nya Content Manager. Med en bred kompetens inom digitala medier och produktion av contentmaterial kommer hon befinna sig nära kärnan i verksamheten samt säkerställa att klubben levererar information och inspiration till alla våra intressenter. Annika kan själv stoltsera med meriter från OS, VM och EM i handboll och har därmed stor förståelse för klubbverksamhet och lagarbete.

Varmt välkomna till IFK Göteborg.