Vi vill att du gör ditt val

Tillsammans med er har vi tagit oss igenom ett svårt 2020.
Nu vill vi gärna veta hur du som ännu inte har bestämt dig vill göra med ditt årskort.

Situationen som IFK Göteborg just nu upplever är den svåraste i föreningens 116-åriga historia. Pandemin har inte lämnat någon oberörd och vi är medvetna om att den påverkar alla i samhället.

För en tid sedan bad vi dig som årskortsinnehavare 2020 att stå kvar vid ditt årskort och om möjligt inte kräva tillbaka någon ersättning från IFK Göteborg. Vi vet att detta kan vara ett stort beslut och är otroligt tacksamma till alla er som valt att stå kvar, men har samtidigt full förståelse för dig som inte har samma möjlighet. Det vi nu ber om är att du, som ännu inte har meddelat ditt val, ska göra det senast 14 december. Oavsett vilket svar du ger är ditt besked avgörande för IFK Göteborg och vårt fortsatta arbete.

Att stå kvar
Inför nästa säsong kommer de som har valt att stå kvar att få förtur. Mer information kring detta kommer inom de närmaste veckorna. Om du ännu inte har valt att stå kvar – gör det via länken nedan.

Återbetalning

Vi kommer att hantera återbetalningar till de som valt detta efter 14 december. För att få återbetalning behöver du ha meddelat detta via länken nedan.

Meddela ditt val senast 14 december
Följ instruktionerna nedan.

1. Meddela ditt val här
Vid knapptrycket skickas du vidare till inloggning i biljettsystemet där du sedan gör ditt val.
Om det är första gången du loggar in klicka på “Skicka lösenord”. Du får en länk till din mail där du skapar ett lösenord. Kom ihåg att använda samma mailadress som när du köpte årskortet.

2. Gör ditt val i rullistan till höger.
Om du använder en mobil, lägg den på sidan för att kunna se rullistan.

3. Godkänn villkoren och klicka på “Spara”.
Du får en bekräftelse för dina val skickat till din mailadress.

Har du problem att registrera ditt val?
Kontakta biljetter@ifkgoteborg.se så hjälper vi dig vidare.