Nyheter inför 2019

Säsongen 2019 går startskottet för en hel del förändringar. Flertalet är redan presenterade och vi är nu glada att kunna visa upp ännu fler – alla med syfte att öka värdet och upplevelsen kring ditt årskort.

Från och med i dag (14 november) kan du som haft årskort 2018 säkra din plats till kommande säsong. För övriga släpps årskorten till försäljning 23 november.

Legendarläktaren

Som namnet säger är det här du kommer att möta blåvita och meriterade profiler. Förutom att följa IFK Göteborgs matcher med en rad storspelare som numera tagit steget upp på våra läktare, ingår följande i ett årskort på Legendarläktaren:

  • Egen entré (bredvid John Scott´s).
  • Tillgång till egen bar.
  • Vadderad stol på sektion F5/D5.

Läs mer om Legendarläktaren här.

Bebbens Hylla

Det nya konceptet på sektion F1-F2 är en passionerad sittplatssektion, där känslorna styr om du sitter eller står. Konceptets placering, i direkt anslutning till Kommandobryggan, syftar till att skapa ett samlat stöd som laget så väl behöver. Läs mer om Bebbens Hylla här.

Earlybird-erbjudande för Kommandobryggan och Bebbens Hylla

Vi vill ha ännu fler årskortsinnehavare på våra sjungande sektioner och därmed säkerställa att den magiska atmosfär vi har på Gamla Ullevi utvecklas ytterligare. Därför storsatsar vi genom att sänka priset med 200 kr om du köper ditt årskort innan 31/12 2018.

Snabbhetspremier

Vi vill premiera dig som väljer att köpa ditt årskort under förnyelseperioden. Därför har vi tagit fram en mängd olika unika och eftertraktade upplevelser och gåvor som du, som köper ditt årskort innan 31/12, har möjlighet att vinna. Det allra bästa? Alla vinner något och ingen går lottlös. Kort och gott – det är bra för både dig och IFK Göteborg om du köper årskort tidigt. Läs mer här.

Årskortsförmåner

Som årskortsinnehavare hos IFK Göteborg får du tillgång till rabatter och erbjudanden från föreningens partners. Klicka här för att se aktuella erbjudanden.

Observera att erbjudanden utökas samt förändras under säsongen.

Matchbaren öppnar för östra långsidan

Under nästa säsong kommer östra långsidan (sektion K, L, M, N, P) att ha tillgång till Matchbaren bakom sektion N1-N2. Baren har kapacitet för drygt 600 personer och först-till-kvarn-principen gäller.

Hjälp oss att sprida nyheterna och uppmana alla att göra det självklara – skaffa årskort 2019.