Nyheter inför 2019

Säsongen 2019 innebär en mängd förändringar och förbättringar på Gamla Ullevi – alla med syfte att öka värdet och upplevelsen kring ditt årskort.

Legendarläktaren

Legendarläktaren är ett nytt läktarkoncept för säsongen 2019. Som namnet säger är det här du kommer att möta blåvita och meriterade profiler. Förutom att följa IFK Göteborgs matcher med en rad storspelare som numera tagit steget upp på våra läktare, ingår följande i ett årskort på Legendarläktaren:

  • Egen entré (bredvid John Scott´s).
  • Tillgång till egen bar.
  • Vadderad stol på sektion F5/D5.

Läs mer om Legendarläktaren här.

Bebbens Hylla

Det nya konceptet på sektion F1-F2 är en passionerad sittplatssektion, där känslorna styr om du sitter eller står. Konceptets placering, i direkt anslutning till Kommandobryggan, kommer skapa ett samlat stöd och ett fantastiskt tryck från våra norra läktare. Läs mer om Bebbens Hylla här.

Earlybird-erbjudande för Kommandobryggan och Bebbens Hylla

Vi vill ha ännu fler årskortsinnehavare på våra sjungande sektioner och därmed säkerställa att den magiska atmosfär vi har på Gamla Ullevi utvecklas ytterligare. Därför har vi under förnyelseperioden haft ett sänkt pris (200 kr) för dem som köpte sitt årskort innan 31/12 2018.

Snabbhetspremier

Alla som köpte årskort innan 31/12 har fått erbjudande om flera unika och eftertraktade snabbhetspremier som kommer få upplevas eller hämtas ut under säsongen. Läs mer om 2019 års snabbhetspremier här.

Årskortsförmåner

Som årskortsinnehavare hos IFK Göteborg får du tillgång till rabatter och erbjudanden från föreningens partners. Klicka här för att se aktuella erbjudanden.

Observera att erbjudanden utökas samt förändras under säsongen.

Matchbaren öppnar för östra långsidan

Säsongen 2019 kommer östra långsidan (sektion K, L, M, N, P) att ha tillgång till Matchbaren bakom sektion N1-N2. Baren har kapacitet för drygt 600 personer och först-till-kvarn-principen gäller.

Hjälp oss att sprida nyheterna och uppmana alla att göra det självklara – skaffa årskort 2019.