Se Blåvitt med laget på Gamla Ullevi

Gör som flera hundra ungdomsspelare från olika lag redan gjort, boka in ditt lag till matcherna mot Trelleborg och Sundsvall på Gamla Ullevi. Från endast 70 kronor/person kan hela ditt lag eller förening se Blåvitt på Gamla Ullevi.

Ni firar segrar ihop på planen, ta chansen att även fira med laget på Gamla Ullevis läktare. Det blir en spännande och rolig upplevelse som ni sent kommer att glömma och ett minne för livet för hela föreningen.

Lördag 6 oktober klockan 16.00 tar vi emot Trelleborg hemma på Gamla Ullevi. Det är ett ypperligt tillfälle att samla laget för en fotbollsdag i höst och för att uppleva IFK Göteborg live. Det startar med inmarschen “Snart skiner Poseidon” och fortsätter med 90 minuters fotbollsfest.

På evenemangsområdet till matcherna mot Trelleborg och Sundsvall kommer Allhyr finnas på plats med extra många aktiviteter för familjer, barn och ungdomar.
Spring i den stora hinderbanan, häng vid hoppborgen eller tävla i fotbollsrinken, boxningsmaskinen, prickskyttetältet, klubbslaget eller ballongkampen.
Som alltid är aktiviteterna på evenemangsområdet helt kostnadsfria.

Boka lagbiljetter till någon av följande matcher:

  • IFK Göteborg – Trelleborg, lördag 6 oktober, 16.00.
  • IFK Göteborg – GIF Sundsvall, fredag 26 oktober, 19.00.
  • IFK Göteborg – Malmö FF, söndag 4 november, 15.00.

Här kan du läsa mer och boka dina lagbiljetter.