Erbjudanden på Young Fellows

Inför säsongen 2020 storsatsar vi på framtiden. Nu vill vi få in ännu fler unga supportrar till Young Fellows och har tagit fram två fina erbjudanden.

På sektion K1–K2 sitter (och ibland står) föreningens framtid – Young Fellows. Här är tjejer och killar i åldern 9-15 år som gör allt för att stötta laget med sin sång och sitt engagemang. Stort fokus ligger på kamratskap, ansvar och respekt och att skapa en positiv supporterkultur.

Priset för ett årskort är 750 kronor och då ingår följande:

  • 15 allsvenska hemmamatcher.
  • Inbjudan till Young Fellows kickoff.
  • Inbjudan till Young Fellows-träff på Kamratgården.

Det brukar också genomföras en bortamatchresa för barnen när spelschemat möjliggör det.

Vi storsatsar nu för att få in ännu fler unga supportrar i vår gemenskap och har därför tagit fram två grymma erbjudanden inför nästa säsong.

Kompiserbjudande

Vid köp av två Young Fellows-kort betalar du endast 1 200 kronor (ordinarie pris 1 500 kronor). Perfekt när du vill ge ditt barn möjlighet att uppleva Blåvitts alla hemmamatcher tillsammans med en kompis. Köp till en specifik vän eller köp två kort till samma barn, där det ena kortet sedan kan nyttjas av olika kompisar.

I formuläret är det viktigt att du fyller i namn på kompisen som ska ha det andra årskortet. Om du vill ge ditt barn två kort för att kunna ta med olika kompisar varje match – skriv extrakort i fältet för kompisnamn.

Rabatterat kort

Alla som köpt ett årskort för vuxen inför säsongen 2020 kan köpa Young Fellows-kort för endast 500 kronor.

Om du köper via formuläret, vänligen fyll i bokningsnummer för den vuxnes årskort. Vid köp i Blåvittshopen visas den vuxnes årskort för år 2020 upp för att kunna ta del av erbjudandet. Max ett rabatterat Young Fellows-kort per köpt vuxenkort. Erbjudandet gäller fram till och med 31/12.

Beställning av årskort på Young Fellows kan göras via formuläret eller i Blåvittshopen.

Välkommen till säsongen 2020!