180410 IFK Göteborgs supportrar under fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Hammarby den 10 april 2018 i Göteborg.

Biljettsläpp inför Bröndbymatchen

Det var längesen vi kunde skriva de här orden.
Det är dags för biljettsläpp!
Håll koll på måndag!

På onsdag 23 juni klockan 13.00 är det avspark mot Bröndby. Vi får ta in 500 personer. Då får våra årskortsinnehavare förtur.

Träningsmatcher är något som normalt sett inte ingår i årskortet. Men vi vill premiera de som har köpt årskort under dessa ovissa tider. Därför får årskortsinnehavare förtur till de tillgängliga platserna under tre (3) dagar.

Det kommer att vara först till kvarn som gäller.

Måndag förmiddag, 14 juni, kommer vi att skicka ut ett mejl med fullständiga instruktioner och en värdekod som ger årskortsinnehavarna möjlighet att boka en fribiljett inför matchen. Vi vet att det finns de som inte vill ta emot en fribiljett från föreningen med tanke på vårt ekonomiska läge. Därför kommer det vid biljettbokning att finnas möjlighet att betala för biljetten för de som vill det.

Eventuellt kvarvarande biljetter kommer att släppas som lösbiljetter efter förtursperioden. Årskortsinnehavare får då förtur även till dessa för eventuella tillköp till vänner och familj innan de släpps upp till allmän försäljning.

Vi räknar med att biljetterna kommer att gå åt, men information kommer att gå ut i våra kanaler om några finns kvar efter förtursperioderna.

Notera: Avsparkstiden är inplanerad just 13.00 på grund av gästernas restid till och från Göteborg.