Bli en av #3000änglar

Nu har vi släppt årskorten – för alla som valde att stå kvar. Är du en av dem så har du fått ett mejl med en unik länk.

Vem får se Blåvitt på plats? Hur många åskådare får komma in? Vi vet inte. Det enda vi vet är att vi behöver dig.

När den nya säsongen närmar sig ska vi göra allt vi kan för att du ska kunna vara med oss på Gamla Ullevi igen! Vi kan inte lova någonting. Kanske blir det 15 matcher, kanske blir det inga.

Årskortet 2021 är speciellt. Vi släpper nämligen bara 3 000 av dem. Gå in på 3000änglar.se för att läsa mer.

Alla som valde att stå kvar har förtur till och med 28 januari. Om du är en av dem ska du ha fått ett mejl med en unik länk. Om du inte har fått det mejla till biljetter@ifkgoteborg.se så hjälper vi dig!

29 januari öppnar vi upp försäljningen också för medlemmar, prenumeranter på nyhetsbrev och alla andra som hade årskort förra året. 1 februari öppnas årskortsförsäljningen för alla. Om det finns några årskort kvar då.

Om du vill vänta med ditt köp av årskort finns Stödkortet, för dig som vill stötta Blåvitt men som inte har bestämt dig om årskort för säsongen 2021. Kortet fungerar som en handpenning och återbetalas inte. Du kommer kunna tillgodose dig beloppet för vidare köp av årskort eller biljetter längre fram.

Om du på grund av rådande restriktioner (alternativt slutförsäljning) inte vill eller kan använda kortet som handpenning efterskänks beloppet till IFK Göteborg.

Som stödkortsinnehavare kommer du att få förtur vid biljettsläpp när kapaciteten vid matcher överstiger antalet sålda årskort. Även till Stödkortet har du som stod kvar förtur. Försäljningsstart för alla andra är 1 februari.