Till dig som ska på Halmstadsmatchen

Här har vi samlat information inför ditt besök på Ullevi.
Vi ses där!

IFK Göteborg-Halmstads BK
Söndag 12 september kl. 17.30
Ullevi

Entréerna öppnar kl. 16.00 och vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan.

Årskortsinnehavare
Som årskortsinnehavare måste du hämta ut en separat biljett (fysisk/e-biljett) till matchen. Du kan alltså inte använda ditt plastkort i entrén. Kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se om du saknar din biljett.

Köpa biljett
Enklast är att köpa biljett på ticketmaster.se. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 15.30 på Ullevi.

Bortasupportrar
En bortasektion kommer att finnas på sektion Ö4/Ä7. Biljetter till bortasektionen har säljs via en separat länk som kommunicerats via Halmstads BK.

Om du får symptom
Vi uppmanar dig att inte gå på matchen om du upplever några förkylnings- eller sjukdomssymptom. Din biljett är opersonlig och kan nyttjas av någon annan. Du kan således ge bort biljetten till en vän/familjemedlem eller kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se om du vill att vi släpper upp platsen till försäljning igen. Biljetten kommer inte att återbetalas.

Vid ditt besök, intygar du genom att gå in på Ullevi att:

  • Du upplever att du inte har några symptom alls som kännetecknar covid-19.
  • Du är idag, till din egen kännedom, inte positiv för covid-19.
  • Du är informerad och medveten om riskerna med covid-19.
  • Du har, till din egen kännedom, de senaste 14 dagarna inte haft kontakt med någon som har testats positivt för covid-19 eller som misstänks vara smittad av covid-19.
  • Du intygar att om din situation förändras eller i efterhand exempelvis får veta att du varit i kontakt med någon som är, eller har varit, smittad av covid-19 de senaste 14 dagarna, så följer du myndigheternas just nu gällande riktlinjer.
  • Om myndigheterna kräver så ska du uppge nödvändig information för att smittspårning ska kunna genomföras. 
  • Social distansiering gäller.
  • Den som inte följer ovanstående anvisningar kan bli avvisad från arenan av arrangören. 

Inpassering
Entréerna öppnar kl. 16.00 (1,5 h före avspark). På din biljett finner du vilken entré du ska använda dig av. Vi ber dig att komma i tid till arenan för att minska trängseln utanför arenan och att hålla avstånd till andra kamrater för att värna om varandras hälsa. Du kan ha din biljett utskriven eller i mobilen. Vid biljett i mobilen ber vi er att ha skärmen inställd på högsta ljusstyrka för snabbast möjliga scanning.

På läktaren
Samtliga platser på våra hemmamatcher är tills vidare sittplatser. Detta på grund av myndigheternas krav som bland annat säger att vi ska ha anvisade sittplatser vid våra evenemang och hålla social distansering.

På sektion ABC samlas våra sjungande supportrar. Övriga sektioner är ordinarie sittplatssektioner. Du hittar information om entré, sektion, rad och plats på din biljett. Det är viktigt att alla sitter på den plats som står angiven på biljetten. Detta gäller samtliga sektioner på arenan. Observera att du bör vara på din anvisade plats under hela matchbesöket med undantag för toalett- eller kioskbesök.

Kiosker och toaletter
Vid matchen kommer kiosker och toaletter att vara öppna i anslutning till respektive sektion. Det kommer även att finnas ambulerande försäljning runtom arenan. Vid denna match kommer inga barer i anslutning till ordinarie läktare att vara öppna. Vi uppmanar dig att planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansiering hålls. I anslutning till toaletter och kiosker kommer det att finnas tvål och handsprit och vi uppmanar dig att använda dessa för att hålla god handhygien.

Blåvittshopen
Butiken har öppet kl. 14.30-17.30 på matchdagen. Utanför arenan hittar du även försäljningstält inför matchen, öppet från kl. 15.30.

Utpassering

När du ska lämna arenan efter avslutad match är det viktigt att du följer personalens anvisningar. Utpasseringen kommer att ske radvis och personal på plats meddelar när du kan lämna din sektion. Detta för att undvika trängsel och köbildning.

SLO
Två SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor.
Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg
Du når även vår SLO på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Du kan alltid kontakta oss via biljetter@ifkgoteborg.se vid frågor eller funderingar.

Vi ses på Ullevi.