Nu lanserar vi majpaketet

Inledningen av Allsvenskan har inneburit två sköna segrar och fullsatta läktare. För dig som vill boka in maj månads hemmamatcher släpper vi nu ett biljettpaket, där det ingår tre blåvita publikfester i majsolen.

Två segrar av två möjliga. Sex poäng är säkrade. Senast vi inledde med vinst i såväl hemma- som bortapremiären var 2016. För dig som vill vara med där det händer, och se fotboll live i majsolen, släpper vi nu ett härligt biljettpaket. Du får tre blåvita publikfester, men betalar endast för två. Du väljer själv om du vill ha sitt- eller ståplats. Paketen kostar från 300 kronor per person.

I paketet ingår följande matcher:

Vi hedrar Bertil ”Bebben” Johansson
IFK Göteborg – Kalmar FF, måndag 2 maj kl. 19.00, Gamla Ullevi.
Förra året förlorade vi Bertil ”Bebben” Johansson och fick, på grund av publikrestriktioner, inte tillfälle att gemensamt hedra honom. Nu kan vi återigen fylla läktarna med tusentals blåvita och tillsammans hyllar vi Bebben, en av de största blåvita profilerna genom alla tider.

40-årsjubileum – Uefacupsegern 1982
IFK Göteborg – Varbergs Bois, söndag 15 maj kl. 17.30, Gamla Ullevi.
För 40 år sedan firade vi Uefaupseger i Hamburg. Vid denna match är hjältarna på plats igen och vi minns tillbaka på hur sött segern smakade.

Föreningsmatchen
IFK Göteborg – Gif Sundsvall, lördag 28 maj kl. 15.00, Gamla Ullevi.
Den perfekta matchen för familjer, föreningar och lag. Ett maxat evenemangsområde, roliga aktiviteter för stora och små samt skojiga överraskningar. Dessutom den sista matchen innan ett månadslångt uppehåll. Passa på att se allsvensk fotboll live!

Vi ses på Gamla Ullevi!

KÖP DITT MAJPAKET HÄR