Sista dagen att förnya ditt årskort

Stämningen på Gamla Ullevi är omtalad och upplevs allra bäst på plats. Idag är sista dagen att förnya ditt årskort – för dig som vill ha glädje, passion, kamratskap och allt däremellan.

För dig som hade årskort 2020 och inte vill gå miste om din plats är det hög tid att förnya ditt årskort nu. Idag, onsdag 12 januari, är sista dagen för dig som vill förnya din plats. Därefter släpps eventuellt ej uthämtade reservationer upp till allmän försäljning.

Följande ingår i årskort 2022
15 allsvenska hemmamatcher.
Förtur till biljettsläpp.
Rabatt i Blåvittshopen (10 procent).
Årskortserbjudanden från föreningens partners.

Så förnyar du ditt årskort

Du köper ditt årskort enklast via webben här. Det går även bra att köpa ditt årskort i Blåvittshopen. Öppettider är onsdag-fredag 12-18 och lördagar 11-15.

Delbetalning
Om du har IFK Göteborg Mastercard kan du betala ditt årskort och få betalningen uppdelad i fem lika delar, utan att det kostar något extra. Det fungerar både på webben och i Blåvittshopen. Läs mer om IFK Göteborg Mastercard härNär du köper ditt årskort i Blåvittshopen går det bra att betala med betal- och kreditkort eller välja delbetalning via Klarna.

Frågor?
Finner du inte ditt förnyelsemejl? Vill du utöka antalet platser? Eller kanske byta till en annan sektion? Hör av dig till oss på biljetter@ifkgoteborg.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Väntelista

Kommandobryggan är för närvarande slutsåld, men du kan sätta upp dig på vår väntelista för årskort på sektionen.