IFK Göteborg Mastercard

IFK Göteborg Mastercard är en blåvit handling som hjälper dig att stötta din klubb samtidigt som du själv får bonus.

Nu kan du prova IFK Göteborg Mastercard utan årsavgift i 12 månader. Därefter kostar kortet 195 kronor om året. Kortet fungerar som vilket betalkort som helst.

När du tecknar dig för IFK Göteborg Mastercard får du en värdecheck på 100 kronor att använda i Blåvittshopen. Naturligtvis får du alltid bonus på det du köper med ditt kort. Du kan använda bonusen i Blåvittshopen eller låta den gå tillbaka till IFK Göteborgs verksamhet och på så sätt stötta vår förening.

IFK Göteborg Mastercard har ingen bindningstid och du kan avsluta ditt Mastercard när du vill.

Årsavgift f.n. 195 kr

Årsränta upp till 60 dagar: 0%

Årsränta f.n. 14,31% *

* Väljer du någon månad att inte betala hela beloppet tillkommer ränta. Vid en fullt utnyttjad kredit om 10 000 kr under 12 månader blir totalt belopp att betala 10 851 kr och den effektiva räntan 17,73%. Räntan är angiven per den 2020-01-30.

Delbetalning av årskort

Med IFK Göteborg Mastercard kan du betala ditt årskort och få betalningen uppdelad i fem lika delar, utan att det kostar dig eller IFK Göteborg något extra. Använd ditt IFK Göteborg Mastercard när du betalar ditt årskort på webben eller i Blåvittshopen. Fyll därefter i formuläret för delbetalning av årskort och skicka in till Ecster.

Klicka här för delbetalning av årskort (pdf-fil)

Skaffa ditt kort idag

Du ansöker snabbt och enkelt med BankID. En kreditbedömning genomförs direkt och kortet skickas hem till dig efter en vecka.

Ansök om IFK Göteborg Mastercard idag

Betala med mobilen – registrera IFK Göteborg Mastercard i Samsung Pay

Med Samsung Pay har du alltid med dig dina betalkort utan att behöva ha med dig plånboken. Du kan betala enkelt och säkert, med din Samsungmobil eller smartklocka i stort sett hos alla butiker, restauranger och caféer som har en betalterminal.

fika-samsung-ifk-mastercard-2018

På Samsungs hemsida kan du läsa mer om hur du registrerar ditt IFK Göteborg Mastercard. Där hittar du också alla telefoner och klockor där Samsung Pay fungerar. Har du en kompatibel Samsung-telefon så är appen redan installerad, det är bara att köra igång!

Här kan du läsa mer om IFK Göteborg Mastercard:

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är kreditgivare till IFK Göteborg Mastercard. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.