Våra olika årskort

Vi har årskort i olika former och prisklasser. Det finns helt enkelt något för alla.

Vårt mål är att alla ska känna sig hemma på Gamla Ullevi. Det spelar ingen roll om du vill umgås med barnbarnen, stå och sjunga dig hes med kompisarna eller sitta på en vadderad stol och analysera backlinjen. Vi har plats för alla.

Här kan du läsa mer om våra olika sektioner och läktarkoncept.

Utöver att ha olika sektioner och läktarkoncept på arenan, så har vi även olika typer av årskort.

Årskort 2023 – Femton matcher på samma plats
Detta alternativ passar dig som vill se säsongens samtliga femton allsvenska hemmamatcher från en och samma plats på arenan.

Läs mer om årskort här.

Flexkort – Matcher på dina villkor
Ett Flexkort passar dig som vet att det finns matcher du inte kommer att kunna gå på eller om du vill gå med olika sällskap på olika matcher. Detta är helt enkelt ett årskort för dig som vill ha flexibilitet och möjlighet att välja var, när och hur du följer Blåvitts matcher på Gamla Ullevi.

Med ett Flexkort får du femton biljetter att fördela på Blåvitts hemmamatcher i Allsvenskan 2023. Jämfört med ett årskort där du har femton bestämda matcher och din fasta plats på arenan kan du med Flexkortet välja att använda flera pottbiljetter till en och samma match.

Läs mer om Flexkort här.

Familjepott – Fotboll när det passar familjen
Nytt för i år är det flexibla alternativet för den blåvita familjen – Familjepotten. Här får du tio (10) biljetter som du kan plocka ut på Familjeläktaren vid de matcher som ni har möjlighet och vill gå på. Ni väljer själva hur ni fördelar biljetterna och på vilka matcher ni önskar gå.*

*Matcherna mot Malmö, Djurgården, AIK och Hammarby är ej bokningsbara för Familjepotten. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Vi ses på läktaren 2023!