Plats på våra sjungande sektioner

När den blåvita publiken hörs som mest sjunger hela arenan.
Intill Kommandobryggan finns både Bebbens Hylla och Nedre Stå som båda är enormt populära bland våra årskortsköpare. Ännu finns det plats för dig där.

Under tisdagen släpptes de kvarvarande platserna till Kommandobryggan upp till de som stått på väntelistan. På mindre än 1,5 minut sålde alla platser slut. Fick du inte tag på en plats på Kommandobryggan? Misströsta inte. Intill Kommandobryggan finns både Bebbens Hylla och Nedre Stå – två sjungande sektioner som går mot årskortsrekord. Båda sektionerna var dessutom så gott som slutsålda hela 2022. Det kommer att bli en mäktig inramning på Gamla Ullevi säsongen 2023 och om du vill ha plats på några av våra mest sjungande platser så är det säkraste och bekvämaste sättet att köpa ett årskort.

Nedre Stå, som har blivit till en förlängning av Kommandobryggan, växer och har blivit en mer aktiv och sjungande sektion under 2022. Vi har redan sålt mer än dubbelt så många årskort inför säsongen 2023 som vi gjorde inför 2022.

På Bebbens Hylla, där det finns egen bar och gott häng inför varje match, har vi också sålt fler årskort än vi gjorde under hela 2022.

Vi räknar med många slutsålda matcher i år. För att inte behöva stå utanför finns det bara ett säkert sätt – köp årskort.

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.