Bidrar till en positiv förändring

Volkswagen Göteborg är delaktiga i samarbetet mellan IFK Göteborg och Angered MBIK.

Under november månad 2018 lanserade IFK Göteborg ett samarbete med Angered MBIK. Samarbetet bygger på en samverkan mellan bredd och elit och ett utbyte mellan klubbarna för att kunna hjälpa, förstå och lära av varandra. Det finns stort intresse från våra partners att vara delaktiga i den här typen av samarbete.

Volkswagen Göteborg som är en viktig och engagerad partner till IFK Göteborg fångade upp samarbetet med Angered MBIK och deras behov kopplat till att barn och unga behöver en säker transport för att kunna ta sig till och från träningar och matcher som spelas runtom i Sverige samt att ledare kan få med sig nödvändigt och relevant material.

Vi tycker att det är kul att en direkt insats från oss hjälper både ungdomar och eldsjälarna bakom

Arash Lidman, Märkeschef Volkswagen Göteborg, såg att det genom Volkswagens partnerskap fanns möjlighet att bidra till en positiv förändring:
– Vi tycker att det är kul att en direkt insats från oss hjälper både ungdomar och eldsjälarna bakom som lägger ned massa tid och kraft på logistikfrågan. Transport till och från träningar eller matcher kan ses som en självklarhet hos många, men så är inte fallet. Därför har vi valt att låta Angered MBIK köra en sjusitsig Volkswagen.

Frankie Boakye som är tränare för såväl Angered MBIK som IFK Göteborg Elit 1:
– I alla år som jag varit ungdomsledare i Angered har transportfrågan alltid varit ett stort problem. Barn och unga har haft svårt att ta sig till och från träningar och samtidigt klara av skola och läxor med mera. Vi är oerhört tacksamma för den här möjligheten vi fått genom Volkswagen som underlättar något enormt för barn- och ungdomar samt för oss ledare.

Tack Volkswagen för att ni är med och gör skillnad.