Seger i Kungälv

Ett nytt målkalas för våra damer.
Borta mot IK Kongahälla/Kungälvs FF skrevs slutresultatet till 7–0 i blåvit favör.

Matchen var inte mer än ett par minuter gammal innan Novalie Jensen ordnade straff, som Filippa Hopkins förvaltade.
Drygt tio minuter senare serverade Mathilda Berg en fin passning, återigen till Novalie Jensen, som inte blev kapad den här gången – men som i stället satte 2–0.

Med kvarten kvar av den första halvleken slog Isabella Svanström en hörna som nådde till Filippa Hopkins, som nickade in 3–0. Innan den första halvleken var avklarad hann även Novalie Jensen göra sitt andra mål för dagen.

Den andra halvleken höll inledningsvis ett lägre tempo än den första, även om vi var fortsatt bollförande.
Det dröjde till den 76:e matchminuten innan nätkänning igen. Då var det Thilda Gianello som fick bollen i utkanten av straffområdet och skruvade in 5–0. Hur snyggt som helst.

Vi fortsatte att trycka på, och det dröjde bara tre minuter innan det var dags igen. Filippa Hopkins fullbordade sitt hattrick efter assist av Isabella Svanström, och med sex minuter kvar att spela nådde Hopkins återigen högst i luften – och nickade in slutresultatet 7–0.