Vår bästa födelsedagspresent är du

Idag fyller IFK Göteborg 115 år. Vad vi önskar oss på födelsedagen? Dig och många andra som medlemmar.

4 oktober 1904 bildades IFK Göteborg på Café Olivedal. Mycket har hänt sedan dess. Mestadels framgångar, men ibland även tyngre perioder. Oavsett om det är upp eller ner ska vi vara de bästa kamrater även framöver. Tillsammans med dig som medlem förblir vi stora, starka och stolta. Tillsammans med dig som medlem är vi IFK Göteborg. Välkommen att bli en av oss även 2020.

Idag fyller vi 115 år och passar på att öppna medlemsåret 2020. Sålunda kan du från och med idag förnya eller teckna medlemskap för 2020 i Sveriges finaste förening. Och gärna hjälpa oss att värva fler.

Förnya eller teckna ditt medlemskap redan idag

De som förnyar eller tecknar medlemskap idag är med och tävlar om Kappa-produkter till ett värde av 1000 kr. Vi har även en utlottning bland ständiga medlemmar, där en vinnare får en signerad matchtröja. Här på hemsidan kommer vi senare dessutom att presentera en lista över de som förnyat/tecknat sitt medlemskap under födelsedagen.

Medlemskap för 2020 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via webben

Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i formuläret här och följ därefter betalningsanvisningarna.

Via inbetalningskortet

Med ditt inbetalningskort (inbetalningskortet kommer med sista numret av medlemsmagasinet i början av december).

I Blåvittshopen

Blåvittshopen på Gamla Ullevi har öppet vardagar kl. 10.00-18.00 samt lördagar 11.00-15.00.

Notera att föreningens nya stadgar kräver att medlemsavgiften är betald två månader före årsmötet, vilket innebär början av januari månad. Exakt datum kommer att presenteras så snart datum för årsmötet är fastställt. Medlem som betalt senare har endast yttrande- och förslagsrätt. Läs stadgarna här.

Medlemspaket

I januari måndag börjar vi posta medlemspaket till alla medlemmar som betalt medlemsavgift för 2020.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta IFK Göteborgs kansli på medlem@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.