Medlemsåret 2021 börjar

Under söndagen fyller IFK Göteborg 116 år.
Den bästa födelsedagspresenten är du!

Från och med vår födelsedag kan du förnya eller teckna ditt medlemskap för 2021. Med nytt medlemsår följer även ett nytt medlemssystem. För dig som medlem innebär det nya betalningsmetoder som ger dig möjlighet till en bättre och smidigare betalning. Så fort du har betalat din medlemsavgift får du även tillgång till medlemsappen.

I appen har du ditt digitala medlemskort och får bland annat ta del av erbjudanden från våra partners. Du kommer också att kunna svara på kallelser som skickas ut inför medlems- och årsmöten. Ladda ner appen i din mobil genom att söka på “SportAdmin medlemsapp” i App Store eller Google Play.

Förutsättning för att få tillgång till appen är att du har en mailadress kopplad till ditt medlemskap. Vi ber alla som loggar in i appen första gången att kontrollera och uppdatera sina kontaktuppgifter.

Teckna nytt medlemskap
Du som vill bli medlem tecknar ditt medlemskap genom att fylla i webbformuläret och följ instruktionerna här.

Förnya ditt medlemskap
Du som varit medlem under 2020 får en betalningsavisering skickad till din mailadress söndagen den 4 oktober, förutsatt att du har en mailadress kopplad till ditt medlemskap.

Har du inte fått aviseringen? Vänligen kontakta medlem@ifkgoteborg.se.

Blåvittshopen
Du kan även förnya eller teckna ditt medlemskap i Blåvittshopen.

Öppettider: tisdagar-fredagar 12.00-18.00 och lördagar 11.00-15.00
Adress: Parkgatan 53B, 411 38 Göteborg (Gamla Ullevi)

Notera att föreningens nya stadgar kräver att medlemsavgiften är betald två månader före årsmötet, vilket innebär början av januari månad. Exakt datum kommer att presenteras så snart datum för årsmötet är fastställt. Medlem som betalt senare har endast yttrande- och förslagsrätt. Läs stadgarna här.

Kontakta oss
Om du har frågor gällande medlemskap är du varmt välkommen att kontakta oss på medlem@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.