Kallelse till årsmöte 2021

Måndag 15 mars klockan 18.00 håller IFK Göteborg Fotboll årsmöte för sina medlemmar. Med anledning av nuvarande restriktioner och rådande läge med Covid-19 genomför vi i år mötet digitalt.

Sändning av årsmötet
Årsmötet kommer sändas via vår Youtube-kanal. Du kan se sändningen på dator, surfplatta eller mobiltelefon och alla som anmält sig kommer bli tilldelade en länk på förmiddagen den 15 mars.

Röstning på årsmötet
Enligt föreningens stadgar krävs det att medlemsavgiften ska ha varit betalad två månader före årsmötet, det vill säga 15 januari, för att man ska ha rösträtt på årsmötet. Röstning och aktivt deltagande i årsmötet kommer att ske genom tjänsten Percap. Du laddar ner Percap antingen som applikation till din mobiltelefon (finns för både Android och iPhone) eller som webbapplikation till din dator.

I Percap identifieras röstberättigade med Mobilt BankID. För att det ska fungera måste ditt fullständiga personnummer överensstämma med Mobilt BankID och IFK Göteborgs medlemsregister. Därför är det viktigt att du även anger korrekt personnummer i anmälan.

Notera att röstningen som sker i Percap kräver Mobilt BankID. Det går utmärkt att se sändningen från årsmötet även om du inte har Mobilt BankID, men då försvinner möjligheten att rösta.

Anmäl dig till årsmötet här.
Anmälan för att delta stänger 14 mars 23.59.

Dagordning vid Årsmöte – IFK Göteborg Fotboll 15 mars 2021

Praktisk information
Det är viktigt att du som medlem förberder dig i god tid inför årsmötet 15 mars.

Har du frågor?
Vänligen kontakta oss på telefon 031-703 73 00 eller mejl medlem@ifkgoteborg.se.