Sikte på högt medlemsantal

Intresset märks av på alla fronter.

Nu har vi gått in i 2024 och vi ser ett fortsatt stort intresse för IFK Göteborg. Årskortsförsäljningen går väldigt bra och vi siktar mot nytt rekord i antal sålda årskort.
Utöver årskorten fokuserar vi stort på medlemskapet och även där går vi bra trots att det inte är rekordnivåer. 

Just nu har IFK Göteborg 6 125 medlemmar och vi ser en tydlig uppgång i föreningen.
Under pandemin var vi uppe i nästan 10 000 medlemmar och vi vill nå dit igen. Vi vill ha en stark och engagerad medlemsbas.
Om vi tittar på supporterkulturen och intresset där så växer Supporterklubben Änglarna och närmar sig 3 000 medlemmar. Det är starka siffror och nästan en fördubbling av medlemmar sedan några år tillbaka.

– Som medlem är du en del av föreningen och kan vara med och påverka. Du kan göra din röst hörd på vårt årsmöte och våra medlemsmöten, du kan vara med och rösta på årsmötet och du kan skriva motioner. Du kan med andra ord vara delaktig i vilken riktning föreningen går i, säger Christopher Lindahl, Supporter Liaison Officer i IFK Göteborg.

För att få rösträtt behöver medlemsavgiften betalas in senast två månader före årsmötet. I år har vi årsmöte måndag 11 mars och medlemsavgiften behöver således vara betald senast 11 januari för att du ska få rösträtt.

Vi vill bli fler och vi vill att varje blåvit supporter är med oss.
Bli medlem och en del av IFK Göteborg idag.

Missa inte det nya avsnittet i appen Blåvitt+ där medlemmarna är i fokus.

Du ser avsnittet här.