Allt om Flexkort 2024

Det flexibla årskortet återvänder.

Vårt mest flexibla årskort återvänder inför 2024 – Flexkort. För dig som vill ha en flexibel lösning där du själv bestämmer vilka av matcher du vill gå på och vart du vill sitta eller stå.

Intresset för årskort är enormt och det enda säkra sättet att få plats till våra hemmamatcher är med ett årskort. Precis som i år kommer det flexibla årskortet Flexkort att finnas för dig som vill ha en mångsidig årskortslösning. Förra årets succé Familjepotten finns självklart kvar och är, med sina tio biljetter, det perfekta alternativet för den blåvita familjen.

Med Flexkort Plus och Flexkort får du femton biljetter att fördela på Blåvitts hemmamatcher i Allsvenskan 2024. Jämfört med ett årskort där du har femton bestämda matcher och din fasta plats på arenan kan du med Flexkortet välja att använda flera pottbiljetter till en och samma match. Flexkortet passar extra bra för dig som vet att det finns matcher du inte kommer att kunna gå på eller som du vill gå med olika sällskap på olika matcher.

Fördelarna med Flexkortet är många:

  • Du får välja själv hur många flexbiljetter du vill använda till en specifik match*.
  • Du får välja var du vill sitta eller stå.
  • Flexkortet är inte personligt – du kan alltså dela det med flera personer.
  • Du kan byta plats och sektion från match till match.
  • Du får förköpsrätt till biljettssläpp.

Följande Flexkort finns tillgängliga säsongen 2024:

Flexkort Plus
Alternativet för dig som vill kunna välja plats på långsida, kortsida, Familjeläktaren, Bebbens Hylla, Kommandobryggan och nedre ståplats. I detta kort ingår totalt femton (15) biljetter.
Pris: 3800 kronor.
*Till matcherna mot AIK, Djurgården, GAIS, Hammarby och Malmö FF får du ta ut maximalt en (1) biljett per match. Till matcherna mot BK Häcken och IF Elfsborg får du ta ut maximalt två (2) biljetter per match.

Flexkort
Passar utmärkt för dig som trivs på våra prisvärda sittplatser på långsidans ytterkanter och kortsida. Gäller även på Familjeläktaren, Kommandobryggan och nedre ståplats. I detta kort ingår totalt femton (15) biljetter.
Pris: 2800 kronor.
*Till matcherna mot AIK, Djurgården, GAIS, Hammarby och Malmö FF får du ta ut maximalt en (1) biljett per match. Till matcherna mot BK Häcken och IF Elfsborg får du ta ut maximalt två (2) biljetter per match.

Familjepotten
Det flexibla alternativet för den blåvita familjen. Här får du tio (10) biljetter som du kan plocka ut på Familjeläktaren vid de matcher ni har möjlighet att gå.
Pris: 1500 kr.
*Matcherna mot AIK, Djurgården, GAIS, Hammarby och Malmö FF är inte bokningsbara för Familjepottsinnehavare . Till matcherna mot BK Häcken och IF Elfsborg får du ta ut maximalt två (2) biljetter per match.

Observera att det är ditt eget ansvar att boka biljetter i tid inför matcherna. Vi reserverar oss för slutförsäljning på såväl enskilda matcher som sektioner.