Till dig som ska på matchen mot ÖIS

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – Örgryte IS
Tisdag  26 september klockan 19.00
Valhalla IP

Fri entré
För att säkerställa ett maximalt blåvitt stöd har fem av våra huvudpartners, som också är matchvärdar, valt att bjuda på entrén till matchen. Så ta gärna med grannen, lagkompisarna, klasskamraterna eller någon annan du känner!
Observera att du måste hämta ut dina fribiljetter via länken ovan.

Stort tack till:

Cuebid
Fameco
Merinfo.se
MG Sverige
Serneke

Entré och sektioner
Entréerna öppnar klockan 18.00. Inpassering sker via huvudentrén som vetter mot Valhallabadet och i hörnet mot Ullevi. Både sitt- och ståplatssektionen är öppen. Det är fritt att passera mellan sektionerna.

Kom i tid!
Idag spelar Frölunda HC match i Scandinavium samtidigt som derbyt på Valhalla IP spelas. Det kommer därför att finnas begränsat med parkeringar i närheten av arenan. Vi vill uppmana dig att vara ute i god tid till matchen och planera din matchdag för att undvika att komma sent till arenan.

Tillgänglighetsinformation
Personer med rullstol hänvisas till arenans entré för sittplats som vetter mot Valhalla Parkering.

Mat & Dryck
Kiosk finns på gräsytan, bakom målet, som vetter mot Ullevi och i anslutning till sittplatssektionen. Observera att betalning sker via kort och swish.

Blåvittshopen
Blåvittshopen finns på plats vid kioskförsäljningen i anslutning till sittplatssektionen.

För dig som inte kan vara på plats
Är du inte på plats, men vill ändå se matchen? Matchen sänds via Göteborgs-Posten med start klockan 18.50. Du hittar sändningen här.