Till dig som ska på matchen mot Sirius

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – IK Sirius
Lördag 7 oktober kl. 17.30
Gamla Ullevi

Dagens matchvärd: Merinfo.se.

Kom i tid
Vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Entréerna öppnar kl. 16.00. Påbörja din inpassering senast 16.45 för att inte riskera att missa inmarschen och ”Snart skiner Poseidon”.

Avtackning Marcus Berg
Denna match kommer vi att tacka av vår kapten – Marcus Berg. Hyllningarna kommer att ske såväl innan som efter matchen. Se till att vara på plats i tid och även att stanna kvar en stund efter matchen för att hylla Mackan som avslutar en fantastisk karriär på lördag.

Viktig information till alla besökare

  • Kom i tid!
    Påbörja din inpassering senast klockan 16.45 för att inte riskera att missa inmarschen och “Snart skiner Poseidon”. På grund av det ökade säkerhetsläget i samhället kan visitationen komma att utökas, vilket kan medföra längre köer än vanligt. 
  • Väskförvaring
    Vi rekommenderar att inte ta med någon väska till matchen, men om du måste ta med din väska är största tillåtna storleken 40x40x20 cm. Observera att det inte är tillåtet att medföra cykelbatteri, paraplyer eller mat och dryck in på arenan.
  • Barnvagnar
    Vi rekommenderar er att lämna barnvagnarna hemma. 

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Biljettinformation 
Matchen är slutsåld. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 15.30 vid Gamla Ullevi. Här kan du få hjälp med biljettärenden och svar på eventuella frågor.

Blåvittshopen
Butiken öppnar kl. 11.00. Det kommer även att finnas tält vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från kl. 15.30. Varmt välkomna in!

SLO
Fem SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se.

Vi ses på Gamla Ullevi!