Förlängt avtal med Elkontakt

De har funnits med i den blåvita familjen sedan 2011 och tog steget upp som en av IFK Göteborgs huvudpartners inför 2015. Nu förlänger Elkontakt – del av Instalco – sitt avtal över 2020.

Blått och vitt är de enda fotbollsfärger som existerar för Rickard Ärlig och Elkontakt (ingår i dag i koncernen Instalco). Huvudkontoret ligger i Borås och där är det Norrby IF som gäller. Västerut handlar det endast om IFK Göteborg.

Rickard Ärlig, vd och grundare till Elkontakt, följer båda klubbarna i sitt hjärta oavsett om de spelas borta eller hemma. Han och andra i familjen har dessutom för vana att närvara på exempelvis träningsläger även långt bort i världen eller cupmatcher någon annanstans i Europa.

– Till en början är jag blåvit i själen. Om man sedan bortser från hjärtat i samarbetet med IFK Göteborg handlar det, precis som i företagsvärlden om att idrottslivet går upp och ner i perioder. Det gäller att bidra i såväl med– som motgång, säger Rickard och fortsätter apropå den nya och unga IFK vi ser från 2019.

– Jag är både stolt och glad över att föreningen tar steget fullt ut att satsa på spelare från egna akademin. Det är precis samma ambition min andra förening, Norrby IF, har.

Det gäller att bidra i såväl med– som motgång

Fredrik Wallin, försäljningsansvarig i IFK Göteborg:
– Kontinuitet och långsiktighet är givetvis något vi alltid eftersträvar med våra partner, vilket Rickard och Elkontakt är ett utmärkt exempel på. De har funnits med i framgång och fortsätter vara med oss efter tuffare tider och mot att det åter ska vända uppåt.

Ett av de stora prestigeuppdragen för Elkontakt var då företaget ansvarade för all el på nybyggda Kamratgården, vilken stod klar 2012.

Elkontakt logo 2018

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap.

Vill du bli partner – kontakta oss här.