Länsförsäkringar förlänger med IFK

Länsförsäkringar har skrivit på ett nytt avtal som huvudpartner till IFK Göteborg.

Länsförsäkringar signerade i veckan ett avtal som innebär att de går in på sitt tolfte år som partner varav sex år som huvudpartner till IFK Göteborg. Ett samarbete som klubben är mycket glada över.

– För Länsförsäkringar är det viktigt med innanförskap, motion och hälsa. I samarbetet med IFK Göteborg och IFK i Samhället har vi möjlighet att nå ut och påverka så att fler barn- och ungdomar rör på sig. Samarbetet gör att vi också kan göra skillnad så fler kommer i innanförskap och därmed motverka utanförskap. En viktig del är att våra ungdomar har bra förebilder i spelare och ledare, säger Louise Karlsson, sponsoransvarig på Länsförsäkringar.

En viktig del är att våra ungdomar har bra förebilder i spelare och ledare

IFK Göteborg är tacksamma över förtroendet att fortsatt få utveckla och leverera värden till vår långvariga partner. Ett partnerskap som är värdefullt på många plan. Länsförsäkringar är en aktiv partner i klubbens affärsnätverk vilket är positivt för IFK Göteborgs arena för affärer.

Samarbetet 2019 kommer också ta lite nya former där Länsförsäkringar tillsammans med klubben tar ett utökat grepp kring utbildning av ledare och tränare inom framförallt IFK i Samhället.
– När det ges möjlighet till ett samarbete där våra partners också kan bidra med kunskap och nytta blir det ofta väldigt lyckosamt. Vi ser fram emot ett bra och framgångsrikt år tillsammans med Länsförsäkringar, säger Elisabeth Anderton CSR-ansvarig på IFK Göteborg.

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap.
Vill du bli partner – kontakta oss här.