Volkswagen förlänger med IFK Göteborg

Volkswagen går in i ett nytt tvåårsavtal med IFK Göteborg och fortsätter därmed sitt huvudpartnerskap under ytterligare en period.

Redan 2015 klev Volkswagen in som partner i föreningen och sedan 2017 återfinns företaget på klubbens matchdräkter.
– Vi är väldigt nöjda med hur föreningen arbetar med sitt nätverk och affärstänk och det har gett oss stora möjligheter att nå ut på marknaden, säger Arash Lidman på Volkswagen.

Förutom det lokala samarbetet med IFK Göteborg har Volkswagen även ett centralt samarbete med Föreningen Svensk Elitfotboll, SEF, vilket skapar såväl aktiverings- som exponeringsmöjligheter hos alla klubbar i Allsvenskan och Superettan.

Vi är väldigt nöjda med hur föreningen arbetar med sitt nätverk och affärstänk

Volkswagen stod under 2018 för ett fantastiskt matchvärdskap i samband med vinstmatchen hemma mot BK Häcken där vi bland annat fick ta del av SkillTwins bejublade bollkonster på evenemangsområdet. Planering inför 2019 års matchvärdskap är igång och vi siktar gemensamt på att lyfta detta ytterligare.
– Det är otroligt roligt att kunna fortsätta samarbetet med Volkswagen, en partner som vi kommit väldigt nära under de år vi jobbat tillsammans. Det betyder mycket för IFK Göteborg att våra partners fortsätter att tro på det arbete vi gör och vill stå vid vår sida även i fortsättningen, säger Fredrik Wallin på IFK Göteborg.

Här finns mer att läsa om Volkswagen: www.volkswagen.se.

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap.
Vill du bli partner – kontakta oss här.