Intersport ny blåvit sportleverantör

Intersport är Sveriges största kedja av sportbutiker – och nu också ny partner till IFK Göteborg.

Det nya avtalet mellan IFK Göteborg och Intersport gör bland annat att ett utvalt blåvitt merchandisesortiment kommer framöver att finnas i Intersportbutiker från Halmstad i söder till Strömstad i norr. IFK Göteborgs akademispelare ges möjlighet att köpa utrustning och kläder genom Intersport. Dessutom kan blåvita supportrar koppla sina Club Intersport-medlemskap så att IFK Göteborg får ta del av en bonus varje år.

Vi är glada över att få inleda ett samarbete med Craft och IFK Göteborg

– Detta är ett avtal som ger våra unga spelare och alla våra supportrar ännu större möjlighet att få tillgång till merchandise. Intersportbutikerna blir bra komplement till Blåvittshopen på Gamla Ullevi och vår egen webbshop. En annan positiv effekt är den geografiska spridningen som gör att fler utanför Göteborg får chans att köpa vår merchandise i fysisk butik, säger Fredrik Wallin, försäljningschef hos IFK Göteborg.

Lasse Larsson, Head of Team på Intersport:
– Vi är glada över att få inleda ett samarbete med Craft och IFK Göteborg, som är ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi har haft detta som målbild under en längre tid och det är med stort engagemang vi startat upp samarbetet. Riktigt kul med IFK:s satsning på damlag som stämmer väl överens med vår värdegrund.

Läs mer om Intersport.

Här hittar du mer information om IFK Göteborgs partnerskap.

Vill du bli partner – kontakta oss här.