Morris Law Huvudpartner även för damlaget

Den snabbväxande advokatbyrån fortsätter sitt samarbete med Blåvitt.
Nu tar Morris Law även plats på det nystartade damlagets matchtröjor.

Redan 2015 klev Morris Law in som Premiumpartner och året efter klev man upp som Huvudpartner. Nu är det klart med ett nytt avtal.

– IFK Göteborg är ett av de starkaste varumärkena inom svensk sport och det känns väldigt roligt att få arbeta vidare tillsammans. Deras samhällsengagemang, som sträcker sig långt bortom fotbollsplanen, ligger verkligen i linje med hur vi på Morris vill arbeta, säger Morris marknadschef Julia Edman.

Morris Law har sedan starten i Göteborg för sex år sedan vuxit kraftigt. Byrån arbetar med all typ av affärsjuridik och har i nuläget drygt 70 anställda på sina kontor i Göteborg och Stockholm. En del i det nya avtalet är att Morris Law, som Huvudpartner, kommer att stötta både dam- och herrlaget.

– Det är en byrå som tänker nytt och som agerar progressivt i sin bransch. Partnerskapet bygger mycket på att Morris Law gillar vår satsning på både dam- och herrlag. Att Morris Law väljer att fortsätta sitt partnerskap med oss – speciellt i dessa utmanande tider – visar också att de på riktigt tror på långsiktighet, säger Fredrik Wallin, försäljningschef hos IFK Göteborg.

Martin Taranger, VD på Morris Law:

– Att IFK nu även har ett damlag är såklart helt rätt. Det är ett ungt och grymt gäng och det kommer bli otroligt kul att följa lagets klättring i tabellerna. Det är bara att sikta på guld på både dam- och herrsidan. Det är där klubben ska vara, säger han.

Läs mer om Morris Law.

Läs mer här om hur ditt företag tar del av IFK Göteborgs partnererbjudande.