Engborg och Partners förlänger

De har varit en trogen partner till Blåvitt i över tio år. Nu står det klart att Engborg och Partners förlänger sitt avtal och samarbetet fortsätter i minst tre år till.

Engborg och Partners arbetar som konsulter inom byggrelaterade frågor med bland annat teknisk förvaltning, projektledning, kontrollansvar och besiktning.

– Vi har specialiserat oss kring av- och nyetableringar av drivmedelsanläggningar, säger Christian Engborg, delägare på Engborg och Partners.

Att Engborg och Partners ser långsiktigt på sitt partnerskap med IFK Göteborg råder det ingen tvekan om. De har varit med sedan 2009 och går nu in på sitt trettonde år som partner till klubben.

– Vi har haft ett glädjefyllt och enkelt samarbete med IFK Göteborg genom åren som genererat många positiva upplevelser och kontakter. Vi tror stenhårt på det arbete som pågår i klubben. Både på och utanför planen. Vi är extra stolta över att kunna bidra och vara en del av det engagemang som Blåvitt visar för staden och vi ser fortsatt stor potential i vårt samarbete, säger Christian Engborg.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha med oss Engborg och Partners över de kommande tre åren. Vi strävar alltid efter kontinuitet i våra samarbeten och deras långsiktiga partnerskap är ett fint kvitto på det, säger Jesper Gunnarsson, säljare hos IFK Göteborg.

Vill du också bli partner till IFK Göteborg? För kontakt och mer information klicka här.