Samarbetet fortsätter

Nu är kontraktet klart.
Ett femårsavtal är på plats med GML Sport och Jordelit.

GML Sport har varit partner till IFK Göteborg under en längre period. Bolaget, med huvudkontor i Ljungby, bildades 1994 och utvecklades snabbt till en av de främsta leverantörerna av maskinutrustning för skötsel av gröna sportytor. GML Sport ingår sedan 2014 i koncernen Green Landscaping Group.

GML har under samarbetsåren levererat skötsel och underhåll av fotbollsplanerna vid Kamratgården. Under hösten 2016 anlade bolaget hybridgräsmattan vid vår träningsanläggning Kamratgården.

– Att vi etablerade landets första hybrid för en elitklubb 2016 visar att vi tillsammans med IFK Göteborg alltid vill vara i framkant. Flera andra arenor och klubbar har följt efter och valt motsvarande lösning. Ambitionen under avtalsperioden är att lyfta detta till nästa nivå, säger Anders Kristiansson, försäljningschef hos GML.

Samtidigt går även Jordelit, som också ingår i koncernen Green Landscaping Group, in som partner till IFK Göteborg. Jordelit är idag med sitt välfyllda lager av skötselprodukter en komplett leverantör av alla typer av professionellt skötta grönytor.

– Vi är väldigt stolta över samarbetet med IFK Göteborg och det är en viktig referenspunkt för att etablera nya kundkontakter. Det är också en kvalitetsstämpel att vi nu går in i ett förlängt samarbete. Vår ambition är att skapa landets bästa spelytor, säger Johan Milsta, Försäljnings- och marknadschef Jordelit.

Gustav Hessfelt, fastighetsansvarig hos IFK Göteborg, om samarbetet:

– GML och Jordelit är viktiga medspelare för att skapa de bästa möjliga sportsliga förutsättningarna för IFK Göteborg. Vi utvecklar gemensamt skötsel och underhåll löpande. Kontinuiteten i samarbetet över många år är en framgångsfaktor för oss.

Fredrik Wallin, försäljningschef hos IFK Göteborg:

– GML och Jordelit har funnits med i vår partnerfamilj under en längre period, men nu tar vi ett samlat grepp kring en helhet vilket kommer gynna alla parter och vi kommer att få in fler aktiva medspelare i vårt företagsnätverk. Vi ser fram emot minst fem givande år tillsammans.

Är ditt företag också intresserat av ett samarbete med IFK Göteborg?

Kontakta oss här så berättar vi mer.