Effektiv tar klivet upp som huvudpartner

Rekrytering- och bemanningsföretaget Effektiv AB blir ny huvudpartner till IFK Göteborg.
– Fantastiskt roligt att utveckla vårt befintliga samarbete och ta det till nästa nivå, säger Joakim Whitefield, delägare Effektiv AB.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning och finns på flera olika orter runtom i Sverige.

– Utan idrotten hade Effektiv inte funnits och vi vill vara med och bidra till barn och ungas möjligheter att få leva sina drömmar. Idrotten ger dem också en glädjefull och trygg gemenskap, säger Joakim Whitefield och fortsätter:

– Huvudpartnerskapet möjliggör att vi får en fantastisk plattform exponeringsmässigt för att nå ut till nya kandidater och kunder i Göteborg och Sverige. Vi kommer också kunna genomföra inspirerande aktiviteter tillsammans med kunder, konsulter och kandidater. Partnerskapet kommer skänka väldigt mycket glädje både för Effektiv och IFK Göteborg.

Magnus Eriksson, kommersiell chef hos IFK Göteborg:

– Det är spännande att vi nu går in i ett utökat partnerskap med Effektiv. De har varit med som partner i flera år och vi ser tillsammans att samarbetet ger stort värde för oss båda. Effektiv är ett växande företag som har väldigt gott renommé i sin bransch. Deras ambitioner och vinnarmentalitet matchar väldigt väl det vi i Blåvitt strävar efter. Både på fotbollsplanen och vid sidan av den. Inte minst i vårt växande partnernätverk.