Nostalgihalsduk med Torbjörn Nilsson

Kom till Ullevi på måndag iklädd nostalgihalsduken ”Legendar” som säljs i Blåvittshopen. På halsduken är det en bild på en av IFK Göteborgs största legendarer – Torbjörn Nilsson.

På måndag blickar vi bakåt och minns de storslagna kamperna som utspelat sig genom åren på Ullevi. IFK Göteborg trivs på stans största arena och så har vi även gjort under detta året. På matchdagen mot AIK på måndag uppmärksammas denna nostalgi bland annat genom de klassiska inslagen som musikkår och den berömda ”ICA-bollen”.

För detta tillfälle har vi tagit fram nostalgihalsduken ”Legendar” som säljs i limiterad upplaga med start idag fredag. Bilden på Torbjörn är från 1975, hans första år i IFK Göteborg. Matchen var mot Trollhättan på bortaplan inför en rekordpublik på över 10 000. Blåvitt vann med 6-1 och Torbjörn gjorde tre av de sex målen viket inte gladde hans bror som då spelade i Trollhättan.

Torbjörn hoppas att så många som möjligt tar sig till matchen för att stötta blåvitt och tar på sig hans halsduk. Halsduken säljs i Blåvittshopen och på www.blavittshopen.se och under matchdag på vårt försäljningsställe utanför Ullevi.