Seger för U21 mot J-Södra

Mål av Oscar Vilhelmsson och Gustaf Norlin.
Vårt U21-lag besegrade Jönköpings Södra med 3–1 på Kamratgården.

Ett Jönköpings Södra som dominerade bollinnehavet, men ett Blåvitt med effektivitet i kontringarna.
Det var just genom en kontring som Oscar Vilhelmsson spräckte målnollan efter dryga 22 spelade minuter på Kamratgården, när han snabbt vände upp och avslutade med sin vänsterfot strax utanför straffområdet.
Första halvleken var chansfattig, men de vassaste lägena var det vi som kom till.

Tre minuter efter pausvilan hittade gästerna för en gångs skull igenom det blåvita försvaret. Då kvitterade J-Södras Edin Hamidovic efter att ha blivit frispelad.
Men mycket mer än så skapade inte gästerna. I stället höll sig Oscar Vilhelmsson framme igen, efter att Yakub Finey frispelat honom. Avslut från en snäv vinkel, och 2–1 till oss.

Bara några få minuter senare var det dags igen. Fint kombinationsspel på högerkanten, sedan en boll som via Jönköping-försvarare hittade till Gustaf Norlin – som fastställde slutresultatet 3–1.