Det blev förlust i dagens U21-match på Bravida Arena.
Matchen slutade 4–1.
– Vi räcker inte riktigt till idag, säger tränare Hannes Stiller.

Under tisdagseftermiddagen väntade den andra omgången av U21 Allsvenskan – då stod Örgryte för motståndet.

Det var vi som skulle inleda matchen på Bravida på bästa sätt. I den åttonde spelminuten ledde en boll snett inåt bakåt fram till 1–0 i vår favör. Målskytt Linus Carlstrand.

Efter 29 spelade minuter kom kvitteringen. Nicklas Bärkroth förvaltade inlägget från Daniel Paulson genom att rulla in 1–1.

Med fem minuter kvar av första halvlek tog hemmalaget ledningen efter en inläggsretur, 2–1.

I den andra halvleken kom hemmalaget ut bäst och utökade sin ledning ytterligare. 3–1 – innan de med 14 minuter kvar till full tid fastställde slutresultatet till 4–1.

– Vi förlorar mot ett för dagen bättre Öis. Vi försöker men räcker inte riktigt till idag. Nyttig match för många av våra unga spelare, nu tar vi nya tag inför nästa veckas match mot Skövde, säger Hannes Stiller.