U21 upp i serieledning

Det blev seger för U21 i seriefinalen mot BK Häcken.
Matchen slutade 4–1 efter två blåvita mål i vardera halvlek.
– En väl genomförd match av samtliga, säger Hannes Stiller.

Så väl vi som BK Häcken låg inför matchen på 15 inspelade poäng med samma målskillnad.
En tidig seriefinal med andra ord.

På Kamratgårdens hybridgräsmatta tog vi tag i taktpinnen från första stund, och med kvarten spelad fick Erik Sorga nätkänning efter en kontring.

Chanser åt båda håll följde under den första halvleken, både med goda chanser för en utökad blåvit ledning och för en Häcken-kvittering.
Strax före halvtidsvilan skulle dock Erik Sorga hamna i händelsernas centrum igen – genom att assistera Gustaf Norlin till 2–0.

– Vi kommer ut med bra energi och har en del fina anfall under de första 45 minuterna. Häcken håller en del boll, men vi försvarar oss bra och kan gå till halvtidsvilan med en 2–0-ledning, säger Hannes Stiller om den första halvlek.

Den andra halvleken började där den första halvleken slutade. Men den här gången dröjde det till den 81:a matchminuten innan Linus Carlstrand utökade till 3–0, vilket följdes upp av Hussein Carneils 4–0 innan Häcken reducerade på straff.

Hannes Stiller:

–  En väl genomförd match av samtliga. Vi kommer ut i den andra halvleken och börjar hålla i bollen lite mer än vad vi gjorde i den första. Väldigt skönt att vi kunde ta hem segern.