Bortamatch

Många historier och minnen bland våra supportrar utspelar sig runt om i landet på olika platser och arenor tillsammans med andra kamrater.

Inför varje bortamatch publiceras bortareseinfo på hemsidan från vår SLO med specifik information inför varje resa. Biljettpriser, resealternativ och samlingsplatser är några exempel.

Resealternativ

Supporterklubben Änglarna anordnar resor till IFK Göteborgs bortamatcher. Det är ett bra alternativ för dig som tidigare inte åkt på bortamatch men vill uppleva stämningen. Information om resorna finns på Änglarnas hemsida och Facebooksida.

Samlingsplatser

Inför varje bortamatch försöker vi ta fram en samlingsplats för våra supportrar. Oftast blir det en pub i närheten av arenan med bra priser på mat och dryck. Här samlas många supportrar som laddar inför matchen.

Ditt stöd gör skillnad

Om ni inte har för vana att åka på bortamatcher så är det något vi varmt rekommenderar. Att sätta sig i bussen med tre poäng hem till Göteborg är något alldeles extra! Spelarna och hela föreningen uppskattar den tid ni lägger ner och det stöd ni visar.

Bortamatch hemma

Ibland finns inte möjligheten att åka med och stötta på plats. Men varför missa en enda bortamatch om du inte måste?
Köp IFK Göteborgs matcher på C More via denna länk, så stöttar du samtidigt föreningen ekonomiskt – för varje såld match och abonnemang erhåller vi nämligen en ersättning.

Köp din match eller ditt abonnemang här redan idag.

Frågor?
Kontakta C More under öppettiderna 10.00-23.30.
E-post: info@cmore.se
Telefon: 0771-481 481