Nu lanserar vi matchabonnemang

Prenumerera på blåvita matchbiljetter.

Nu kan du smidigt och prisvärt abonnera på matchbiljetter till våra allsvenska hemmamatcher.
– Det är roligt att vi är först ut i svensk fotboll med en lösning som vi verkligen tror kommer att uppskattas av många av våra supportrar, säger Linda Åkerberg, biljettansvarig hos IFK Göteborg.

Precis som när du prenumererar på film, musik eller ljudböcker kan du nu abonnera på matchbiljetter till våra hemmamatcher i Allsvenskan. Ett matchabonnemang passar dig som inte har möjlighet att besöka varje match, men som ändå vill stötta Blåvitt på plats – när det passar dig.

Med ett matchabonnemang får du 1-2 biljetter per månad att nyttja på Blåvitts hemmamatcher i Allsvenskan 2023. Du har en låg och månatlig kostnad (från 99 kr/månad) och får förtur till att boka din plats. Om du inte hämtar ut din biljett en månad, så byggs potten på. Det vill säga att om du inte hämtar ut någon biljett under föregående månad, har du fler pottbiljetter att tillgå på ditt konto månaden efter. Ett matchabonnemang är ett flexibelt, prisvärt och smidigt sätt att följa Blåvitt.

– Abonnemang på biljetter har fått stort genomslag i flera andra länder och det är spännande att vi är först ut i vår liga med detta. Vi fortsätter att arbeta innovativt för att hitta unika lösningar för våra supportrar – och nya intäktskällor till föreningen, säger Linda Åkerberg.

Läs mer och teckna dig för abonnemang här.