Hemmamatch idag – avspark 20.00

Den allsvenska omstarten blev inte vad vi hade hoppats på. Nu gäller det att studsa tillbaka då Örebro SK kommer på besök till Gamla Ullevi.

Om du inte redan köpt din biljett, gör det här direkt.

Kom i tid – med förköpt biljett
Genom att ha biljetten klar redan innan matchdagen och ankomsten till arenan undviker du stress och långa köer. Därmed blir din upplevelse mycket trevligare. Entréerna öppnar klockan 19.00. Vi rekommenderar all publik att påbörja inpasseringen in till arenan senast 45 minuter före avspark.

Köpa biljett
Om du inte redan köpt din biljett kan du besöka ticketmaster.se och enkelt köpa din biljett. För fler försäljningskanaler och biljettinformation, klicka här.

Matchtröjans Dag
Visa färg och klä dig i den vackraste av tröjor. Idag är det nämligen Matchtröjans Dag och då vill vi se så många blåvitrandiga tröjor som möjligt.

Superlördag i Blåvittshopen
Ladda upp ordentligt i shopen inför dagens drabbning mellan IFK Göteborg – Örebro SK och Matchtröjans dag, idag öppnar shopen redan kl. 11.00 och har öppet fram till matchstart.

Butiken är fylld med massvis av supererbjudanden, och från och med kl. 18.00 sker även försäljning utanför arenan.

Parkhäng med Kommandobryggan
Ladda upp i Kungsparken innan matchen imorgon! Från klockan 12 har Kommandobryggan styrt upp härligt blåvitt parkhäng.

Läs mer om parkhänget här.

Evenemangsområde
Redan två timmar före avspark öppnar vårt evenemangsområde utanför arenan med en rad roliga aktiviteter för alla blåvita familjer. Som vanligt kommer även vår busiga maskot Lejonet Leo att vara på plats.

På området finns även en foodtruck och dessutom en glasscykel som kan svalka i värmen.

50/50-lotter – stöd Blåvitts akademi
Stötta IFK Göteborgs ungdomsverksamhet genom att köpa 50/50-lotter i samband med matchen. Hela överskottet går till akademin och IFK:s ungdomssatsning.
Första pris är 50% av dagens spelomsättning
Andra pris är en matchtröja
Betalning kontant eller via Swish nummer 123 617 42 05.

Gästande organisation
Till matchen mot Örebro gästar “The Rainbow Project” IFK Göteborg i Samhället. The Rainbow Project startades för snart fyra år sedan med målet bygga ett fotbollslag med spelare från olika bakgrunder, olika kultur, olika religion samt olika ekonomiska förutsättningar och ta dem till Gothia Cup.

Träffa dem på evenemangsområdet utanför arenan och lyssna på dem när de intervjuas i halvtid på innerplan.

Gamla Ullevi – en kontantfri arena
För att göra besöket på Gamla Ullevi säkrare, snabbare och enklare är arenan, med start denna säsong, kontantfri.Från och med säsongen 2018 kommer endast kortbetalning att fungera i kiosker och restaurang på Gamla Ullevi*. Detta gör för att öka servicegraden samt höja säkerheten för personalen. Sedan tidigare är även biljettkassan på Gamla Ullevi kontantfri. Frågor besvaras av Claes Heyman Gamla Ullevi Restaurang & Konferens 0707-258545.

*Kiosken bakom sektion B samt sektion K kommer fortfarande att ta emot kontant betalning.

Wifi på arenan
Inför säsongen 2018 har ett nytt wifi installerats på Gamla Ullevi. Det nya nätverket är en gemensamt ligasatsning från SEF, med syfte att förbättra arenaupplevelsen och servicen för samtliga besökare. Tanken är att du exempelvis ska kunna titta på intervjuer inför matchen eller repriser och highlights i halvtid. Du ansluter till det öppna Wifi-nätverket @fotboll.

Se matchen på C More
Kan du inte komma till Gamla Ullevi och se matchen så kan du se den på C More. Köp hem matchen, eller teckna ditt abonnemang, på den här länken så går en del av pengarna direkt till IFK Göteborg.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på e-post info@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.

Matchvärd: