Nytt år, nya möjligheter

2019 har inletts med två vinster av två möjliga. A-truppen ligger i hårdträning och befinner sig för närvarande i Portugal för att träna, träna och träna. Allt i syfte att bli ännu tajtare som lag inför den kommande säsongen. Hungriga och laddade väntar nästa match på hemmaplan 25 februari – cupderby mot Gais på en slutsåld Bravida Arena.

IFK Göteborg är glada över att så många av våra supportrar valt att köpa årskort tidigt inför säsongen och vi hoppas att ni får mycket nöje av de premier som ni valt mellan (för årskortsinnehavare som köpt före 31/12-18). Drygt 30 procents ökning jämfört med sålda årskort 2018 på Kommandobryggan borgar för en härlig stämning på arenan.

Sett till 2018 ligger vi på ungefär samma antal sålda årskort just nu vilket känns positivt efter flera års nedåtgående trend. Vi räknar med 6 000 sålda årskort säsongen 2019 men var gärna med oss och överträffa förväntningarna. Med nya koncept och generella förbättringar kring arenaupplevelsen finns det ingen anledning att tveka.

Innan Allsvenskan drar igång väntar publikfest och derby mot Gais i cupen. De blåvita sektionerna har varit slutsålda sedan länge och nu är även bortasektionen full.

Var med och heja fram våra blåvita hjältar hela vägen!

Köp ditt årskort här.
Förnya ditt årskort här.