Matchtröja 2018 dummy tröja

Vill du vara en del av framtidens IFK Göteborg?

IFK Göteborg har precis antagit en verksamhetsplan mot 2023 och genomför ett antal förändringar i organisationen. Samtidigt har några av våra duktiga kollegor valt att fortsätta sina karriärer på andra arbetsplatser och vi önskar dem all lycka i framtiden.
Vi söker därför nu:

En Kundsupport- och receptionsansvarig

Som Kundsupport- och receptionsansvarig tillhör du avdelningen Marknad och Kommunikation på IFK Göteborg. Du är ansvarig för supportärenden mot kund såsom biljettbokningar, gruppbokningar, frågor kring matcharrangemang, platsbyten, uppgraderingar, fakturering, skicka årskort, postutskick, databashygien, eventuella återbetalningar m.m. Daglig drift såsom BG-inbetalningar, kassarapporter, supportärenden m.m. Samt årskorts- och biljettförsäljning.

Läs mer om tjänsten här.

En Finansieringsspecialist med operativt ansvar för IFK Göteborgs hållbarhetsarbete

Som Finansieringsspecialist med operativt ansvar tillhör du avdelningen Hållbarhet på IFK Göteborg. Du ansvarar för projektfinansieringen av klubbens hållbarhetsarbete i enlighet med uppsatta mål. I din roll kartlägger du relevanta utlysningar av bidrag, stipendier och fonder till projekt och koncept för att sedan göra ansöka om desamma ansökningar. Du följer upp, utvärderar och rapporterar beviljade projektstöd till hållbarhetschefen samt för en tät dialog med ekonomiavdelningen. Du kommer även projektleda vissa aktiviteter inom ramen för IFK Göteborgs hållbarhetsarbete.

Läs mer om tjänsten här.

En Marknads – och merchandiseansvarig

I nära dialog med vår målgrupp skapar du ett affärsmässigt gångbart merchandise-sortiment med hög kvalité. Arbetsledning och resurssättning av e-handel och shop i samråd med Butiksansvarig för Blåvittshopen. Projektansvar för avtal med varumärkesleverantör, varumärkeslicensiering, marknadsföring i externa kanaler och klubbens kontakt mot reklambyrå. Tillsammans med SLO och Publikrekrytering-och Evenemangsansvarig utvecklar du koncept, förändringar och förbättringar på arenan samt marknadsför dessa och andra evenemang som sker i klubbens regi. Du har dokumenterad erfarenhet av marknadsföringsprojekt och ekonomikunskap utifrån ett budget- och rapporteringsansvar samt en gedigen evenemangserfarenhet inom flera olika inriktningar av publika evenemang.

Läs mer om tjänsten här.

Om du själv vill vara med i vår spännande resa mot framtiden eller vill tipsa någon som skulle passa beskrivningen, ansök på jobb@ifkgoteborg.se och ange vilken tjänst det gäller i ämnesraden.