Kallelse årsmöte 2022

Onsdagen den 2 mars klockan 18.00 håller IFK Göteborg Fotboll årsmöte för sina medlemmar på Elite Park Avenue Hotel. Som medlem kan du kan även följa mötet digitalt på BlåvittPlay.

Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36.
Datum: onsdagen den 2 mars.
Tid: 18.00. För de som föranmäler sig serveras fika från 17.00 när entréerna öppnar.
Sändning: BlåvittPlay. Länk skickas via mejl på förmiddagen 2 mars till samtliga medlemmar.
Anmälan till fysiskt deltagande: Görs via länken nedan.

Notera att medlemskort ska medtas och visas upp i entrén. Ditt digitala medlemskort finns i appen “Sportadmin medlemsapp”. Observera att även legitimation måste medtas.

Sändning av årsmötet
Årsmötet kommer sändas via BlåvittPlay. Du kan se sändningen på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Alla medlemmar som betalt sin medlemsavgift senast den 1 mars kommer bli tilldelade en länk till sändningen via mejl på förmiddagen den 2 mars.

Observera att det inte kommer gå att rösta eller ställa frågor digitalt. Vid årsmötet 2021 fattades ett principbeslut om att IFK Göteborg i fortsättningen ska möjliggöra digitalt deltagande vid föreningens årsmöten. Om styrelsen bedömde att stadgeändring krävs så skulle en sådan föreslås. Styrelsen har utrett frågan och bedömer att det krävs en stadgeändring för att verkställa principbeslutet. Ärendet kommer behandlas närmare i samband med att styrelsens svar på inkomna motioner presenteras.

Röstning på årsmötet
Tänk på att föreningens stadgar kräver att medlemsavgiften måste ha varit betalad två månader före årsmötet, det vill säga 2 januari, för att man ska ha rösträtt på årsmötet.

Delta på årsmötet
Alla medlemmar kommer att få en länk för att kunna se sändningen på BlåvittPlay. Länken till sändningen skickas via mejl under förmiddagen den 2 mars.

Vill du ha möjlighet att rösta och ställa frågor?
Då behöver du anmäla dig till det fysiska mötet här.

Anmälan för att delta fysiskt stänger 1 mars 23.59.

Verksamhetsberättelse, motioner och styrelsens svar på motioner publiceras en vecka innan årsmötet.

Har du frågor?
Vänligen kontakta oss på telefon 031-703 73 00 eller mejl medlem@ifkgoteborg.se.